آموزش صفر تاصد حسابداری هلو
تاریخ : شنبه 27 بهمن 1397
نویسنده : سعید سجودی

آموزش حسابداری هلو - هلو اسمارت 8.2 - آیتم یادآوری

دوست عزیز در ورژن جدید برنامه حسابداری هلو آیتمی به نام یادآوری اضافه شده که امکان بسیار خوبی جهت یادآوری برنامه های کاری روزهای آینده می باشد .

 

 

پس از اجرای این تم پنجره زیر ظاهر می شود 

 

 

در بالای این پنجره منوهای روزانه ، هفتگی ،ماهانه و دلخواه وجود دارد که با انتخاب هریک از این موارد می توانید بازه جستجوی خود را تغییر دهید که ما به عنوان مثال آنرا به حالت هفتگی تبدیل می کنیم 

 

 

دوباره آنرا به حالت ماهانه تبدیل کرده و در روز مورد نظر کلیک راست ماوس را فشار می دهیم 

 

 

حال با فشار دادن ثبت رویداد جدید پنجره زیر را مشاهده می کنید 

 

 

1 و 2- با فشار دادن این آیتم می توانید عنوان یاد آوری جدید وارد کرده و یا عناوین قبلی را اصلاح و یا حذف نمایید 

این عنوان برای این است که هنگام مشاهده یادآوری بتوانید با توجه به دسته بندی که کرده اید به نوع اولویت و یا ضروری بودن عنوان و یا ... پی ببرید

3- در قسمت شرح هر آنچه که می خواهید در مورد آن برایتان یاد آوری شود را تایپ می کنید

4- دکمه تایید را می زنید تا یاد آوری مورد نظرتان ثبت گردد

فیلم آموزش جامع حسابداری هلو را از اینجا تهیه کنید

 
 

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ : پنج شنبه 25 بهمن 1397
نویسنده : سعید سجودی

بورسیه تحصیلی ترکیه :

 

 

 

 

هزینه های سنگین تحصیل در دانشگاه ها و مخصوصا دانشگاه های خارج از کشور ، یکی از موانع ادامه تحصیل دانشجویان است . در این قسمت توضیحاتی در مورد بورسیه تحصیلی  ترکیه داده شده است . شما نیز می توانید از این بورس استفاده کنید . در صورت پذیرفته شدن شما در بورس ، تحصیل رایگان و خوابگاه و بیمه درمانی و حقوق ماهیانه به شما تعلق می گیرد . همچنین تحصیل در کشوری همچون ترکیه ، شما را با تجربه های جدید فراوانی روبرو می کند و با زبان ، فرهنگ و کشورِ جدیدِ دیگری نیز آشنا خواهید شد . اگر قصد ادامه تحصیل دارید از الان میتوانید برای اخذ بورسیه ترکیه اقدام نمائید.

 

هدف بورسیه های دولتی ترکیه :

 

 

 

بورسیه های دولتی ترکیه با هدف تبادل علمی و گسترش ارتباطات علمی با سایر نقاط جهان ارائه می‌شوند. این برنامه‌های بلندمدت از تنوع نیز برخوردار هستند و برخی از انواع این بورسیه صرفا به دانشجویان نخبه تعلق می‌گیرد. طی این بورسیه های دولتی ترکیه به دانشجویان زبده، امکانات بسیار گسترده و کاملی اعطا می‌کند.

شرایطی که بورسیه شدن در ترکیه در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد بسیار ایده‌آل است.

اگر از دانشگاه‌های ترکیه بورسیه دریافت کنید، لازم نیست برای اقامت و اسکان خود نگران باشید. دانشجویان در خوابگاه‌های ترکیه که در دانشگاه واقع شده‌اند، اسکان داده می‌شوند و در صورتی که تمایل به ماندن در خوابگاه نداشته باشند، امکان اقامت در خارج از دانشگاه هم برای آن‌ها وجود دارد البته در این صورت باید هزینه سکونت از سوی دانشجو پرداخت شود. علاوه بر موضوع اسکان، با دریافت بورسیه های دولتی ترکیه، هیچ هزینه‌ای برای پرداخت شهریه و… از دانشجویان دریافت نمی‌شود. تحصیل رایگان، مزیت بسیار بزرگی است که به هیچ‌وجه نمی‌توان آن را نادیده گرفت.

هزینه درمان و سلامت دانشجویان نیز با وجود این بورسیه‌ها رایگان است. در واقع، دانشجویان تحت پوشش بیمه سلامت عمومی قرار می‌گیرند. موضوع بیمه، همواره یکی از مسائل مهمی است که دانشجویان خارجی با رفتن و تحصیل به کشوری دیگر با آن رو به رو هستند اما ترکیه این دغدغه را برای دانشجویان به خوبی حل کرده است. بلیت رفت و بازگشت دانشجو به کشور هم از سوی ترکیه تهیه می‌شود و در صورتی که دانشجویی خودش اقدام به گرفتن بلیت کند، دانشگاه هزینه خرج‌شده را به او می‌پردازد.

موضوع زبان و دریافت بورسیه در ترکیه :

همه دانشجویانی که قصد دریافت بورسیه های دولتی ترکیه را دارند باید به زبان ترکی تسلط پیدا کنند و دوره یک‌ساله زبان را در این کشور بگذرانند. حتی دانشجویانی که قرار است به زبان انگلیسی یا … تحصیل خود را در ترکیه ادامه بدهند هم باید دوره یک‌ساله یادگیری زبان را طی کنند. با دانستن زبان ترکی، اقامت دانشجو در این کشور بسیار مطلوب‌تر و خوشایندتر خواهد بود.

شیوه درخواست تقاضای بورسیه

برای این که دانشجویی شرایط لازم برای ارائه درخواست خود برای دریافت بورسیه های ترکیه را داشته باشد، باید مدارک و شرایط زیر را دارا باشد:

  • مدارک فارغ‌التحصیلی از مقاطع قبلی دیپلم و…

  • معدل قابل‌قبول در دوره‌های مختلف تحصیلی

  • مدارک آزمون‌های بین‌المللی مختلف

 

 

مزایای بورسیه تحصیلی ترکیه :

 

کمک هزینه تحصیلی ماهیانه

نسبت به مقطع تحصیلی بورسیه تحصیلی ترکیه ماهیانه به این شکل می باشد که :
– فوق دیپلم تقریبا 280 دلار ماهیانه
– لیسانس تقریبا 280 دلار ماهیانه
– فوق لیسانس تقریبا 423 دلار ماهیانه
– دکترا تقریبا 565 دلار آمریکا
– پژوهشی تقریبا 565 دلار ماهیانه

خوابگاه

کلیه دانشجویانی که موفق به اخذ بورس تحصیلی ترکیه می شوند، می توانند در صورت تمایل از خوابگاه  دولتی به صورت رایگان استفاده کنند .

شهریه دانشگاه

دانشجویانی که موفق به اخذ بورسیه تحصیلی ترکیه می شوند، هزینه های آموزشی آن ها در دانشگاه رایگان و شهریه دانشگاه توسط دولت ترکیه  پرداخت خواهد شد .

بیمه درمانی

کلیه دانشجویان مورد پذیرش بورس تحصیلی ترکیه ، بیمه  درمانی رایگان می شوند .

 آموزش زبان ترکی استانبولی 

دانشجویانی که موفق به اخذ بورس تحصیلی ترکیه شده و مدرک زبان ترکی ندارند به صورت رایگان یکسال دوره زبان ترکی را میگذرانند .

 کمک هزینه مسافرت 

دانشجویانی که موفق به اخذ بورس تحصیلی ترکیه شده اند، از کمک هزینه مسافرت ورودی به ترکیه (برای ثبت نام ) و برگشت از ترکیه بعد  فارغ التحصیلی نیز برخوردار خواهند بود .

شرایط لازم جهت دریافت بورسیه تحصیلی از ترکیه :

داوطلبی که برای اخذ بورس تحصیلی ترکیه در یک مقطع تحصیلی اقدام می نماید، باید یک مقطع قبل آن را گذرانده باشد ، یا این که تا آخر این سال تحصیلی به اتمام برساند .
مثال: داوطلبی که برای فوق لیسانس می خواهد اقدام کند، باید مقطع لیسانس خود را یا به اتمام رسانده باشد و یا این که تا آخر این سال تحصیلی به اتمام برساند.

از آن جایی که برنامه اعطای بورس تحصیلی ترکیه بر اساس سابقه تحصیلی داوطلب و میزان موفقیت آن طراحی شده است، معیارهای انتخاب دانشجو طبق شرایط زیر خواهد بود:
– معدل مورد قبول برای مقطع فوق دیپلم ۱۲ می باشد.
– معدل مورد قبول برای مقطع لیسانس ۱۴ می باشد.
– معدل مورد قبول برای مقطع فوق لیسانس ۱۵ می باشد.
– معدل مورد قبول برای مقطع دکترا ۱۵ می باشد.
– معدل مورد قبول برای داوطلبان رشته های پزشکی ۱۸ می باشد.

مدارک لازم جهت دریافت بورسیه تحصیلی از ترکیه

– مدرک فارغ التحصیلی
– کارت شناسایی معتبر از قبیل کارت ملی یا پاسپورت
– ریز نمرات ، در صورت اتمام تا آخر این سال تحصیلی ، ریز نمرات دروسی را که تاکنون پاس کرده است .
– برگه قبولی در کنکور ( اگر وجود دارد )
– مدرک قبولی در امتحانات بین المللی ( اگر وجود دارد ) مثل :GRE-GMAT-TOFEL-IELTS
– توصیه نامه از حداقل دو تن از اساتید.(برای مقاطع ارشد و دکتری)
– یک عدد عکس ۶x۴اسکن شده.
توجه: مدارک فوق شامل مدارک لازم جهت دریافت بورسیه تحصیلی از ترکیه میباشد و در اقدام اولیه نیاز به ترجمه نداشته و اصل آن اسکن شده و ارسال می شود.

 

کتابهای کنکور ترکیه را از اینجا تهیه کنید 

فرایند ارزیابی مدارک جهت قبولی در اخذ بورس تحصیلی ترکیه  :

کلیه درخواست هایی که در این راستا ارسال می گردد ، در دو مرحله مورد بررسی قرار می گیرند:

1-   سابقه تحصیلی داوطلب
۲- مصاحبه حضوری

تحصیل رایگان در ترکیه :

دانشجویانی که رویای تحصیل در کشوری خارجی را درسر می پرورانند به دنبال اهدافی چون: سطح علمی دانشگاه ها، تحصیل با کیفیت بهتر، اشتغال به کار بعد از تحصیل و… هستند که می توان دست یابی به تحصیل رایگان در کشور مقصد را نیز به شمار اهداف پیش روی آن ها افزود. چرا که هزینه های بالای تحصیل به خصوص در کشوری خارجی یکی از موانع محرومیت افراد از شرایط ادامه تحصیل در کشور دیگر و همچنین در موقعیت بهتر می باشد ,امروزه تحصیل رایگان در ترکیه برای بسیاری از دانشجویان مشتاق به تحصیل، ایجاد جذابیت کرده است چرا که این کشور علاوه بر توریستی بودن، دارای دانشگاه هایی با سطح و تراز علمی بالا بوده که به جهت دستیابی به هدف پیشرفت روزافزون، با دانشگاه های معتبر در دنیا دارای ارتباط و نزدیکی می باشند که به عنوان موردی برای تایید این مدعا می توان ارتباط دانشگاه حاجت تپه را با دانشگاه هاروارد مثال زد.
دانشگاه های ترکیه دارای اعتبار جهانی هستند که مدارک آن ها در اکثر کشورهای دنیا مورد تایید قرار می گیرد به همین دلیل همواره دانشجویانی از اقسی نقاط دنیا برای ادامه تحصیلات به این کشور می آیند.

می دانیم که تحصیل در هر مقطعی و نیز در هر کشوری هزینه هایی را به دنبال دارد که فرد دانشجو ناگزیر به پرداخت آن هاست و با توجه به اینکه امروزه سیاست تحصیل رایگان تقریبا در اکثر کشورها از بین رفته است لذا دانشجو باید در پی یافتن راهی برای تقلیل این هزینه ها باشد تا بتواند تحصیل مقرون به صرفه ای را نیز به خصوص در کشور خارجی تجربه کند.

هزینه های کشور ترکیه به میزان زیادی نزدیک به هزینه های کشور ایران می باشد. تحصیل رایگان در ترکیه با استفاده از راه کارهایی قابل دستیابی می باشد. مثلا اینکه فرد دانشجو مشمول دریافت بورسیه های مختلف تحصیلی این کشور شود. از تخفیفات دانشجویی در نظر گرفته شده برای خارجی ها استفاده کند. وام های دانشجویی را دریافت کند، همینطور حقوق و دستمزد، در ازای کار دانشجویی که برای هر مقطعی به اندازه ای معین در نظر گرفته شده است می تواند در برآورده کردن هزینه ها کمک کننده باشد.

در چند سال اخیر امکانات خوابگاهی برای دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در ترکیه در نظر گرفته شده که دانشجو می تواند از راه اسکان در این محل ها، قدمی به سمت تحصیل رایگان در ترکیه نزدیک تر شود.
دانشجو می تواند از تخفیف ۵۰ درصدی حمل ونقل عمومی کشور برخوردار شده و نیز تمامی خدمات درمانی را به صورت رایگان دریافت کند.

 

 

 

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
برچسب‌ها: شرایط پذیرش و تحصیل در دانشگاه های ترکیه ,
تاریخ : چهار شنبه 3 بهمن 1397
نویسنده : سعید سجودی

 

  یکی از قدیمی‌ترین، محبوب‌ترین و قدرتمندترین نرم افزارهای حسابداری تحت ویندوز نرم افزار حسابداری هلو است که به دلیل مزایای بسیاری که دارد می‌تواند از بهترین و مطمئن‌ترین انتخاب‌ها در میان نرم افزارهای حسابداری موجود در بازار باشد.

 

نرم‌ افزارهای مالی و حسابداری یکپارچه هلو (انبار، حسابداری، خرید و فروش، کنترل چک و تولید) نسخه‌های تخصصی برای فروشگاه‌ها، شرکت‌ها و تولیدی‌ها دارد. این نرم‌ افزارهای حسابداری و مالی شامل امکانات بی‌شماری ازجمله صدور انواع فاکتور، اعلام سررسید چک‌ها به صورت اتوماتیک، امکان دریافت گزارش‌های متنوع و... هستند. کاربری آسان همراه با امکانات گسترده، نرم‌ افزار حسابداری هلو را به پرکاربرترین نرم‌ افزار مالی و حسابداری کشور تبدیل کرده است .

 

 

 

امروزه با ورود تکنولوژی به تمامی جنبه‌ های کاری و ظهور انواع نرم افزارهای مالی، کار حسابداران ساده تر از گذشته شده است.سایت هلو کمک می‌کند بخش عمده‌ای از فعالیتهای حسابداری با امنیت بالاتر، اطمینان بیشتر و در زمان کوتاه تری انجام شود. کاربری آسان، امکانات متنوع، خدمات پشتیبانی گسترده و قیمت بسیار مناسب ، هلو را به محبوبترین نرم افزار مالی در بین حسابداران و صاحبان مشاغل تبدیل نموده است.

 

آنچه شما در این مقاله خواهید آموخت :

حسابداری چیست ؟

بهترین نرم افزار حسابداری

چرا نرم افزار حسابداری هلو را انتخاب کنیم؟

هفت دلیل عمده برتر بودن نرم افزار حسابداری هلو 

آموزش جامع حسابداری هلو ( آموزش گام به گام نرم افزار هلو )

 

 

حسابداری چیست ؟ 

 

تاریخچه حسابداری:

علم حسابداری زبان تجارت خوانده می‌شود؛چون از طریق تهیه گزارش‌های مالی، اطلاعات لازم را درباره واحدهای اقتصادی در اختیار اشخاص ذی‌نفع و ذی‌علاقه و ذی‌حق قرار می‌دهد. این اشخاص شامل مدیران، صاحبان سرمایه، اعتبار دهندگان، سازمان‌های مالی و اقتصادی دولت و از این قبیل هستنداز منظری دیگر از حسابداری با نام سیستم اطلاعاتی حسابداریAccounting Information System یاد می‌شود که برای پردازش اطلاعات مربوط به رویدادهای مالی مؤثر بر سازمان‌ها و واحدهای تجاری و گزارش اثرات این‌گونه رویدادها به تصمیم‌گیرندگان، طراحی شده‌است

طبق «بیانیه اساسی تئوری حسابداری»: حسابداری عبارت است از فرایند شناسایی، اندازه‌گیری و ثبت و گزارشگری اطلاعات اقتصادی برای تصمیم‌گیری‌های آگاهانه به وسیله استفاده‌کنندگان آن اطلاعات. بیانیه در تشریح این تعریف آورده‌است بر اساس دیدگاهی جامع، «اطلاعات حسابداری» را می‌توان «اطلاعات اقتصادی» تلقی کرد. .

گاهی اوقات به اشتباه از مفهوم دفترداری برای تعریف حسابداری استفاده می‌شود؛درحالیکه دفترداری بخشی از حسابداری است . دفترداری عبارت است از: فن ثبت، طبقه‌بندی و خلاصه‌سازی مبادلات واحد تجاری. البته این عملیات در گذشته صرفاً در دفاتر حساب انجام می‌شد. اما امروزه ثبت‌های حسابداری با استفاده از نرم افزارهای حسابداری توسط رایانه انجام می‌شود. حسابداری مفهوم وسیع تری از دفترداری را دربر می‌گیرد. در واقع دفترداری بخشی از وظایف حسابدار است. همه حسابداران از مجموعه قواعد یکسان تحت عنوان اصول پذیرفته شده حسابداری واستانداردهای حسابداری برای تهیه گزارش‌های مالی استفاده می‌کنند.

اطلاعات مربوط به معاملات روزمره، اساس تهیه گزارش‌های مالی را تشکیل می‌دهد. در واحدهای بازرگانی، فعالیت‌هایی نظیر خرید و فروش کالا، خرید ماشین آلات و پرداخت هزینه‌های جاری مانند اجاره، حقوق، بهای آب و برق از جمله معاملات روزمره است.

تعاریف و کلیات:

 

حسابداری یک سیستم است که در آن فرآیند جمع‌آوری، طبقه‌بندی ، ثبت، خلاصه کردن اطلاعات و تهیه گزارشهای مالی و صورتهای حسابداری در شکل‌ها و مدلهای خاص انجام می‌گیرد. تا افراد ذی‌نفع درون سازمانی مثل مدیران سازمان و یا برون‌سازمانی مثل بانک‌ها، مجامع عمومی سازمان ها ی مورد نظر و یا مقامات مالیاتی بتوانند از این اطلاعات استفاده کنند. به همین دلیل کسانی که تحصیلات دانشگاهی ندارند، بیشترکار دفترداری انجام می دهند تا حسابداری، چرا که گزارشها وصورتهای مالی این اینگونه از افراد مطابق استاندارد های حسابداری نیست و پردازش کافی نمی‌شود . برای مثال یک حسابدار تجربی نمی‌تواند براحتی بین دارایی کوتاه مدت و بلند مدت تفاوت قائل شود و یا نمی‌داند که چگونه باید معاملات ارزی را در دفاتر ثبت کرد.

حسابداری به عنوان یک نظام پردازش اطلاعات، داده‌های خام مالی را دریافت نموده، آنها را به نظم در می‌آورد. 

محصول نهایی نظام حسابداری گزارش‌ها و صورت‌های مالی است که مبنای تصمیم‌گیری اشخاص ذی‌نفع (مدیران ، سرمایه‌گذاران ، دولت و ...) قرار می‌گیرد.

ماهیت : 

« حسابداری یک سیستم اطلاعاتی است که با فراهم‌کردن اطلاعات لازم کمک می‌کند تا سرمایه‌گذارها، اعتبار دهندگان، مدیران و دولت نسبت به مسائل اقتصادی بهتر بتوانند، تصمیم‌ بگیرند. برای مثال اگر شخصی بخواهد در یک شرکتی سرمایه‌گذاری کند، تمایل دارد که وضعیت مالی آن شرکت و یا نتایج عملیات آن شرکت را در طی سالهای قبل بداند. موضوعاتی که به صورت گزارشهای مالی توسط حسابداران تهیه می‌شود.

 

 

« حسابداری به منظور جوابگویی به نیازهای انسان به وجود آمده است. به همین دلیل با گذشت زمان و به موازات گسترش فعالیت‌های اقتصادی و افزایش پیچیدگی آن ،‌ هدفها و روشهای حسابداری برای جوابگویی به نیازهای اطلاعاتی، توسعه یافته است. چرا که اشخاص، شرکت‌ها و دولت برای تصمیم‌گیری در مورد توزیع مناسب منابع مالی نیاز به اطلاعاتی قابل اتکا دارند که این اطلاعات را به یاری حسابداری می‌توان به دست آورد. از سوی دیگر انجام سرمایه‌گذاری یکی از مواد ضروری و اساسی در فرآیند رشد و توسعه اقتصادی کشور است و سرمایه‌گذاران نیز از بعد عرضه سرمایه، تا حد امکان سعی دارند منابع مالی خودرا به سویی سوق دهند که کمترین ریسک و بیشترین بازده را داشته باشد. یعنی به دنبال برآورد ریسک سرمایه‌گذاری‌ها خواهند بود. این در حالی است که یکی از مبانی اساسی برای محاسبه ریسک بازار شرکت‌ها ، استفاده از اطلاعات تولید شده توسط سیستم حسابدای است.

 

 

انواع حسابداری:

·         حسابداری صنعتی : این حسابداری که بتدریج و پس از انقلاب صنعتی روی داد در جهت نیاز به دانستن بهای تمام شده محصولات تولیدی بود. در این نوع از حسابداری هدف اصلی سیستم دانستن بهای تمام شده یک واحد از نظر تمامی عوامل هزینه می‌باشد. همزمان و همراه با تکامل ابزارها و شیوه های تولید، در سده های بعد، روشها و شیوه‌های هزینه‌یابی پیشرفته‌ای ابداع و بکار گرفته شد که هزینه عملیات را بدرستی شناسایی نماید.
حسابداری صنعتی امروزه ثمره این فرایند شتاب آمیز تکاملی است که اصولا” همان هدف اندازه گیری و گزارش بهای تمام شده محصولات، خدمات و فعالیت‌ها را دنبال می‌کند.

·         حسابداری مالی : این نوع از حسابداری  را می توان حسابداری گزارش نیز نامید. زیرا هدف اصلی در این نوع از حسابداری، تهیه صورتهای مالی اساسی می‌باشد که مورد نیاز استفاده کنندگان از این صورتهای مالی است. شاید بتوان گفت که دلیل اصلی پیدایش این نوع حسابداری، اصل تفکیک شخصیت می‌باشد. این اصل امکان مشارکت صاحبان سرمایه ای را که به تجارت نمی پرداختند ممکن ساخت و به این شکل باعث رشد و توسعه بنگاه های تجاری شد. این نوع از مشارکت باعث پیدایش سهام و بازار بورس شد. البته دلیل اصلی ایجاد بازار بورس را می توان، افزایش شمار شرکتهای سهامی دانست.یکی دیگر از موضوعات اصلی که در این دوران تأثیر اساسی بر رشته حسابداری گذاشت برقراری مالیات بر درآمد بود. این نوع از مالیات که در اغلب کشور های صنعتی اروپا وسیله ای برای تأمین عدالت اقتصادی است از اوایل قرن نوزدهم ایجاد و به تدریج جزئی از نظام مالیاتی کشورها شد. تعیین مالیات بر درآمد مستلزم شناخت دقیق سود خالص بود و لازمه این شناخت نگهداری حسابها و دفاتر منظم و تهیه صورتهای مالی که میزان سود را به درستی نشان دهد. به این ترتیب دولتها به صورت یکی از اصلی ترین استفاده کنندگان از صورتهای مالی مؤسسات درآمدند.

دیگر استفاده کنندگان از این صورت‌های مالی عبارتند از  بانکها، اعتبار دهندگان، بستانکاران بلند مدت و کوتاه مدت، فروشندگان، مشتریان، کارکنان، سرمایه‌گذاران بالقوه، کارگزاران بازار سرمایه، جامعه و مدیریت مؤسسه.

 

·        حسابداری دولتی : اندیشه کنترل عمومی بر هزینه های دولت از اواخر قرن نوزدهم میلادی به بعد پدید آمد و دولتهای برخی از کشور های اروپایی مکلف شدند که درآمدها و هزینه های سالانه خود را پیش بینی و به تصویب مجلس نمایندگان برسانند و بدین ترتیب، تنظیم و تدوین بودجه دولت متداول گردید پیدایش و رواج سیستم بودجه، سیستم حسابداری متناسبی را طلب می کرد که این جریان به پیدایش حسابداری دولتی به صورت رشته‌ای متمایز انجامید.

 

·        حسابداری مدیریت : در اواخر قرن نوزدهم مدیریت علمی به عنوان رشته‌ای خاص توسط فردریک تیلور مطرح گردید. مدیریت علمی بطور بسیار خلاصه، روش برخورد منظم و منطقی با مسائل سازمان‌ها به منظور یافتن مناسب‌ترین راه برای انجام هر کار است و بر کسب اطلاع دقیق و کامل از آنچه می‌گذرد و نتایجی که بر اثر هرگونه تغییر حاصل می‌شود تأکید دارد. این نوع از مدیریت نیاز زیادی به اطلاعاتی از قبیل بهای تمام شده محصولات و خدمات، مقدار تولید، هزینه اجزاء مختلف تولید، قیمت فروش محصولات و خدمات و ظرفیت منابع مختلف نظیر ظرفیت تولیدی ماشین آلات و تجزیه و تحلیل این اطلاعات داشت. این جریان، نیاز به اطلاعات و بخصوص اطلاعات مالی را فزونی بخشید. افزایش استفاده مدیران از اطلاعات مالی موجب شد که روشهای هزینه یابی تولیدات، خدمات و فعالیتها بهبود و توسعه یابد و اطلاعات مفصل تری از جنبه های مختلف مالی فعالیت‌ها فراهم آید.
بدین ترتیب، حسابداری مدیریت به عنوان رشته‌ای خاص در اوایل قرن حاضر شکل گرفت.

 

·         حسابداری منابع انسانی : یکی از مباحث جدید در دانش حسابداری، نگرش نوین به منابع انسانی به عنوان یکی از موثرترین عوامل مولد در ایجاد درآمد موسسات است. در این مبحث، ارزش اقتصادی منابع انسانی به مثابه دارایی با اهمیت موسسه تلقی و امکان ارایه آن در صورت‌های مالی مطرح می گردد.

حسابداری منابع انسانی عبارت‌ است از شناسایی و ارزیابی منابع انسانی موسسه و گزارشگری به اشخاص ذینفع. در این تعریف سه بخش اساسی پیرامون منابع انسانی وجود دارد:

·         شناسایی: تشخیص کمیت و کیفیت آن و تهیه آمار مناسب.

·         ارزیابی: اندازه گیری ارزش اقتصادی و تعیین میزان مالی آن.

·         گزارشگری: تنظیم و ارایه گزارش‌های مالی مناسب در مورد آن.

 

 

مفاهیم اصلی حسابداری

مفاهیمی مثل بدهکار، بستانکار، تجزیه و تحلیل رویدادهای مالی، دفتر کل، معین، تفضیلی و دفتر روزنامه از مفاهیم پایه‌ای حسابداری است.

 

 

اصول حسابداری :

 


 اصل بهای تمام شده

·          اصل تطابق

·         اصل تحقق درآمد

·          اصل افشاء کامل


اصل بهای تمام شده

 

طبق اصل بهای تمام شده، مبادلات حسابداری در تاریخ وقوع به بهای تمام شده در دفاتر ثبت می‌گردند. منظور از بهای تمام شده هر دارایی، ارزش مبادله‌ای نقدی آن در تاریخ تحصیل است. پرداخت‌های اضافی به علت خریدهای نسیه و مدت دار جزء بهای تمام شده دارایی محسوب نمی‌گردند. به مرور زمان که ارزش داراییها تغییر می‌کند، این تغییر ارزش، در بهای ثبت شده دارایی بی اثر می‌باشد. بهای تمام شده که گاهی « بهای تمام شده تاریخی » نیز نامیده می‌شود دو نارسایی دارد:


الف – تغییرات ارزش داراییها در طول سالهای متمادی در نظر گرفته نمی‌شود.


ب – چون داراییها در طول سالهای متفاوت خریداری می‌گردند و مقیاس اندازه گیری بهای این داراییها پول می‌باشد و از طرف دیگر، ارزش پول دائماً یکسان نمی‌باشد، لذا به دلیل اختلاف در مقیاس اندازه گیری، جمع کردن یک دسته از داراییهایی که در طول سالهای متفاوت خریداری شده اند، خالی از اشکال نمی‌باشد.

 

اما با وجود همه نارسایی‌های فوق، به دلایل زیر، هنوز بهای تمام شده تاریخی مبنای ثبت و گزارشگری قرار می‌گیرد:


الف – بهای تمام شده، بر تخمین و ارزیابی مبتنی نبوده بلکه واقعی، قابل اندازه گیری و قابل اتکاء است.


ب – بهای تمام شده تاریخی در زمان تحصیل، نشان دهنده ارزش متعارف دارایی در آن تاریخ است.


ج – بهای تمام شده تاریخی، قابل رسیدگی و رد یابی است.

 

اصل تحقق درآمد

 

اصل تحقق درآمد، زمان شناسایی درآمد و ثبت آن در حسابها و صورتهای مالی را تعیین می نماید. طبق این اصل، درآمد زمانی شناسایی می‌گردد که دو شرط زیر برقرار باشد:


الف – مبادله یا داد و ستدی صورت گرفته باشد.


ب – فرایند کسب سود، کامل شده باشد.


تکمیل فرایند کسب سود شامل تکمیل فروش یا انجام خدمت، انتقال مالکیت از فروشنده به خریدار، دریافت وجه نقد یا اطمینان از دریافت وجه نقد در آینده است.


طبق اصل تحقق درآمد، درآمد ناشی از فروش کالا باید در زمان فروش و مطابق « روش فروش» شناسایی گردد. زیرا در تاریخ فروش، فرایند کسب سود، کامل می‌گردد.


طبق اصل تحقق درآمد، درآمد ناشی از خدمات بر اساس میزان انجام خدمات شناسایی می‌گردد. زیرا میزان انجام خدمات، مبنایی جهت تشخیص تکمیل فرایند کسب سود است.


مطابق اصل تحقق درآمد، مبالغ پیش دریافت مشتریان نباید به عنوان درآمد دوره محسوب گردد. زیرا فرایند کسب سود در مورد این مبادله هنوز تکمیل نشده است.

 

اصل تطابق

 

بر اساس اصل تطابق، هزینه‌های انجام شده جهت ایجاد درآمد، باید به حساب دوره‌ای که درآمد در آن تحصیل گردیده منظور گردد. به عبارت دیگر سود هر دوره تفاوت بین درآمدهای تحصیل شده و هزینه‌های تحمل شده برای کسب درآمد همان دوره می‌باشد. مطابق این اصل، بسیاری از هزینه‌های انجام شده در دوره جاری، به دلیل داشتن منافع آتی به عنوان دارایی در دفاتر و صورتهای مالی ثبت و گزارش می‌شوند.

 

اصل افشاء کامل

 

اصل افشاء ایجاب می‌کند که کلیه رویدادها و وقایع مالی با اهمیت مربوط به واحد تجاری به طور مناسب و کامل افشاء گردد.این اصل که بر کلیه جوانب گزارشگری مالی تأثیر دارد، واحد تجاری را ملزم به تهیه اطلاعات مورد نیاز برای بستانکاران و اعتبار دهندگان می نماید. این اطلاعات می‌تواند در متن صورتهای مالی یا در یاداشت‌های همراه این صورتها، افشاء گردند.

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ : سه شنبه 2 بهمن 1397
نویسنده : سعید سجودی

 

تحصیل در ترکیه و گرفتن پذیرش از دانشگاه های ترکیه با توجه به شرایط این کشور در چند سال اخیر مخاطبان زیادی پیدا کرده است. چه خانواده های زیادی که برای تحصیل فرزندان خود در مدارس ترکیه اقدام می کنند و چه دانشجویانی که برای تحصیل در مقاطع کارشناسی ، ارشد و دکتری و در رشته های مختلف از پزشکی و دندانپزشکی تا مهندس و علوم پایه و سایر رشته ها بدنبال اخذ پذیرش دانشگاه ها و یا بورسیه تحصیلی ترکیه می باشد. شرایط مناسب زندگی ، هزینه های تحصیلی و زندگی بسیار کم نسبت به سایر کشور ها ، نزدیکی به اروپا ، امکان درخواست و اخذ پذیرش از دانشگاه های اروپایی در مقاطع بالاتر ، شرایط گرفتن اقامت در ترکیه ، وجود بورس های تحصیلی عالی در این کشور و موارد دیگر از جمله ویژگی های تحصیل در ترکیه برای دانش آموزان و دانشجویان و خانواده های آن ها می باشد.

 

شرایط ادامه تحصیل در ترکیه برای همه دانش آموزان و دانشجویان ایرانی فراهم است و با توجه به رزومه تحصیلی امکان دریافت بورسیه تحصیلی ترکیه و یا دریافت فاند تحصیلی نیز وجود دارد.

 

دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ترکیه در هر سال تحصیلی موظف به پذیرش سهمیه‌ای بالغ بر 4500 دانشجوی خارجی (غیر ترک) هستند. در این راستا سازمان ÖSYM (مرکز انتخاب و جایگزینی دانشجو) ترکیه متولی برگزاری آزمونی به نامYÖS (آزمون دانشجویان خارجی) شده که همه ساله در ماه آوریل در کشور ترکیه و چند کشور منطقه به‌طور همزمان برگزار می‌شود.  با توجه به سطح معلومات دبیرستانی دانش آموزان ایرانی در مقایسه با داوطلبان سایر کشورهای منطقه و همچنین اعتبار علمی بسیار بالای دانشگاه‌های ترکیه، هزینه‌های تحصیلی و هزینه‌های زندگی بسیار پائین این کشور، برگزاری آزمون به زبان انگلیسی، سهل‌الوصول بودن تردد به کشور ترکیه و عوامل بسیاری از این قبیل فرصت استثنایی برای داوطلبان ایرانی مهیا شده است تا با شانس قبولی بسیار بالا امکان ادامه تحصیل در دانشگاه‌های معتبر کشور ترکیه نصیبشان شود.

 

آنچه شما در این مقاله خواهید آموخت :

کنکور ترکیه

دانشگاههای ترکیه

بورسیه تحصیلی ترکیه

هزینه تحصیل در ترکیه

هزینه زندگی در ترکیه

تحصیل رایگان در ترکیه

شرایط کار در ترکیه

اقامت در ترکیه

آزمون های ورودی دانشگاه های ترکیه

اعزام دانشجو به ترکیه

تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم

تحصیل در ترکیه با مدرک لیسانس

اقامت پس از تحصیل در ترکیه

 

 

 کنکور ترکیه : چقدر درباره سیستم آموزشی ترکیه می دانید؟

 

 

 

دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ترکیه در هر سال تحصیلی موظف به پذیرش سهمیه‌ای بالغ بر ۴٫۰۰۰ دانشجوی خارجی هستند. در سالهای گذشته سازمان ÖSYM که مرکز گزینش دانشجوست، متولی برگزاری آزمونی به نام YÖS که آزمون دانشجویان خارجی است بود که همه ساله در ماه آوریل به‌طور همزمان برگزار می‌شد اما چند سالیست که هر دانشگاه جداگانه اقدام به برگزاری این آزمون میکنند.

سیستم آموزشی دانشگاه‌های ترکیه مطابق با سیستم آموزشی آمریکا بوده و واحد های درسی به‌ صورت ترمی واحدی ارائه می‌شود. زبان آموزش بسته به دانشگاه و رشته به زبانهای ترکی، انگلیسی، فرانسه و یا آلمانی است. تقویم آموزش دانشگاه‌های ترکیه تقریباً مثل دانشگاه‌های ایران است بدین ترتیب که شروع ترم پائیز از ماه سپتامبر آغاز و تا ژانویه ادامه دارد و ترم بهار از فوریه آغاز و در ماه ژوئن به انتها خواهد رسید و همچنین ترم‌های تابستانی از جولای تا آگوست خواهد بود.

 

 

 

 

 

  دانشگاه‌های ترکیه‌‌ :

سیستم آموزشی دانشگاه‌های ترکیه کاملاً مطابق با استانداردهای سیستم آموزشی آمریکا بوده و دروس به‌صورت ترمی- واحدی ارائه می‌شود. زبان آموزشی بسته به دانشگاه و رشته، انگلیسی، فرانسه، آلمانی و یا ترکی خواهد بود. 
تقویم آموزشی دانشگاه‌های ترکیه تقریباً همانند دانشگاه‌های ایران است بدین ترتیب که شروع ترم پائیز از ماه اکتبر و انتهای ژانویه و ترم بهار از فوریه آغاز و در ماه ژوئن به انتها خواهد رسید و ترم‌های تابستانی از جولای تا آگوست خواهد بود.نزدیک به ۲۰۰ دانشگاه در ترکیه وجود دارد که بیشتر آن‌ها توسط دولت اداره می‌شوند. دانشگاه های دولتی و خصوصی ترکیه به توافقنامه‌ی بولونیا پایبند هستند و از این رو برنامه‌های تحصیلی آن‌ها با سایر دانشگاه ها در اروپا یکسان است. اکثر دانشگاه ‌های ترکیه در برنامه اراسموس نیز عضویت دارند که از تبادل بین‌المللی دانشجو حمایت می‌کند. اکثر ۱۰ دانشگاه برتر ترکیه در دو شهر آنکارا یا استانبول قرار دارند که بزرگ‌ترین شهرهای کشور نیز هستند.

 

۱۰ دانشگاه برتر ترکیه بر اساس رتبه‌بندی (QR):

  • دانشگاه بیلکنت ترکیه (Bilkent University):

 

 

دانشگاه بیلکنت ترکیه اولین دانشگاه در بین ۱۰ دانشگاه برتر ترکیه است و در سال ۱۹۸۴ ساخته شد. این دانشگاه غیرانتفاعی و خصوصی، در شهر آنکارا واقع شده است. اسم این دانشگاه بر گرفته از کلمه‌ Billim kenti به معنای شهر دانش است. این دانشگاه برتر ترکیه بر اساس رتبه‌بندی موسسه‌ تایمز در سال ۲۰۱۲-۲۰۱۱، رتبه‌ ۲۰۴ جهان را به دست آورده است و در سال ۲۰۱۵، در رتبه‌ ۲۵۵-۲۰۱ و بر اساس رتبه‌بندی QR در سال ۲۰۱۷، در رتبه ۴۳۰-۴۲۱ قرار گرفته است.

آموزش در این دانشگاه به زبان انگلیسی صورت می‌‌گیرد. این دانشگاه از ۹ دانشکده، شامل دانشکده‌ هنرهای زیبا، مدیریت، اقتصاد، موسیقی، آموزش، مهندسی، ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه و حقوق بوده و دارای رشته‌هایی مانند حسابداری، مدیریت، روانشناسی، روابط بین‌الملل، حقوق، موسیقی و فیزیک است.

هزینه‌ این دانشگاه نزدیک به ۱۴ هزار دلار است و در دو قسط پاییز و بهار از دانشجویان گرفته می‌شود.

دانشگاه کوچ (Koç University):

 

دانشگاه کوچ یکی از ۱۰ دانشگاه برتر ترکیه است که در سال ۱۹۹۳ تاسیس شد و نام خود را از موسس آن، وهبی کوچ(Koç) گرفته است. زبان تدریس آن به انگلیسی است و فقط ۴ درصد دروس به زبان ترکی تدریس می‌شود.

رشته‌های اقتصاد، مدیریت، پرستاری و حقوق از جمله رشته‌های این دانشگاه است. از مزیت‌های این دانشگاه اعطای بورسیه به دانشجویان آن است و تقریبا ۱۴ درصد از دانشجویان، از این بورسیه‌ها بهره‌مند می‌شوند. دانشگاه کوچ شامل دانشکده‌های علوم پایه، ادبیات و علوم انسانی، اقتصاد، مهندسی و مدرسه‌ی عالی بهداشت است. دانشکده‌ عالی بهداشت بورسیه ویژه‌ای برای دانشجویان در نظر گرفته است، ولی باید به ازای استفاده از این بورسیه در بیمارستان آمریکا خدمت کنند. این دانشگاه از نظر رتبه‌بندی QR سال ۲۰۱۷، در رتبه ۴۴۰-۴۳۱ قرار دارد.

دانشگاه سابانجی (Sabancı University):

 

 

دانشگاه سابانجی یکی از ۱۰ دانشگاه برتر ترکیه از نظر رتبه‌بندی جهانی QR سال ۲۰۱۷، در رتبه‌ ۴۷۰-۴۶۱ قرار گرفته است. آموزش در این دانشگاه به زبان انگلیسی صورت می‌گیرد و از نظر سطح کیفیت آموزشی و تحقیقاتی در رتبه‌ بالایی قرار دارد. این دانشگاه از سه دانشکده و یک مدرسه تشکیل شده است. دانشکده‌ هنر، علوم اجتماعی، علوم طبیعی، مهندسی، دانشکده‌ مدیریت و مدرسه‌ زبان، از جمله‌ دانشکده‌های این دانشگاه برتر ترکیه هستند.

دانشگاه بغازیچی (Boğaziçi Üniversitesi):

 

 

دانشگاه بغازیچی در سال ۱۸۶۳ در بخش اروپایی ترکیه تاسیس شد. این دانشگاه سابقه‌‌ای طولانی‌ در میان دانشگاه‌های ترکیه دارد . دانشگاه بغازیچی در رتبه‌بندی QR سال ۲۰۱۷ در رتبه ۵۰۰-۴۹۱ قرار دارد. بغازیچی یکی از ۱۰ دانشگاه برتر ترکیه است و از دانشکده‌‌های ادبیات، علوم پایه، اقتصاد و فنی و مهندسی تشکیل شده است و رشته‌هایی مانند علوم اجتماعی، هنر و علوم مهندسی در آن، رونق بسیاری دارد.

 

دانشگاه فنی استانبول (Teknik Üniversite):

 

 

دانشگاه فنی استانبول یک دانشگاه بین‌المللی و دولتی است که در شهر استانبول قرار گرفته است. در سال ۲۰۰۹ از طرف موسسه‌ی THES رتبه‌ ۱۰۸ را در میان دانشگاه‌های فنی دنیا کسب کرده است. این دانشگاه در رتبه‌بندی QR سال  ۲۰۱۷، در رتبه ۶۵۰-۶۰۱ قرار دارد.

 

دانشگاه حاجت تپه (Hacettepe University):

 

 

دانشگاه حاجت تنبه در شهر آنکارا واقع شده است. دانشگاه علوم پزشکی آن بسیار معروف بوده و برترین دانشگاه پزشکی ترکیه است. این دانشگاه ۵ مرکز آموزشی دارد. قسمتی از این دانشگاه در منطقه Beytepe قرار دارد و شامل دانشکده‌ اقتصاد، بازرگاني، علوم آموزشي، مهندسي، هنرهاي زيبا، ادبيات و علوم در فضایی به اندازه‌ ۶ میلیون متر مربع می‌شود. این دانشگاه از نظر رتبه‌‌بندی جهانی در رتبه‌ ۸۰۰-۷۵۱ قرار گرفته است.

 

دانشگاه آنکارا   Ankara Üniversitesi      

 

 

دانشگاه آنکارا یکی دیگر از ۱۰ دانشگاه برتر ترکیه است که در سال ۱۹۲۵ ساخته شده و کار خود را با رشته‌ حقوق آغاز کرد. این دانشگاه ۱۵ دانشکده و ۳۱ موسسه‌ تحقیقاتی دارد. این دانشگاه برتر ترکیه دارای دانشکده‌هایی در محله‌های مختلف است. تدریس در این دانشگاه به زبان ترکی انجام می‌شود. این دانشگاه کتابخانه‌ بزرگی دارد که میلیون‌ها کتاب را به صورت اینترنتی در اختیار دانشجویان قرار داده است. این دانشگاه در رتبه‌بندی جهانی در ردیف ۱۰۰۰-۸۰۱ قرار دارد.

 

دانشگاه قاضی (Gazi Üniversitesi):

 

 

دانشگاه قاضی هم در فهرست ۱۰ دانشگاه برتر ترکیه قرار دارد. این دانشگاه ابتدا در سال ۱۹۲۶ توسط آتاتورک در قالب موسسه‌ تربیت معلم قاضی ساخته شد. این دانشگاه دارای ۱۵ دانشکده و ۹ مدرسه‌ عالی و ۲۶ مدرسه تحقیقات عالی است. در سال ۱۹۸۲، آکادمی مهندسی و کشاورزی بلو، آکادمی اقتصاد و بازرگانی، کالج فنی، کالج فنی دختران و آکادمی مهندسی و کشاورزی آنکارا با هم ترکیب شدند و تبدیل به یک دانشگاه معتبر با نام قاضی شدند. این دانشگاه در رتبه‌بندی جهانی سال ۲۰۱۷، در ردیف ۱۰۰۰-۸۰۱ قرار دارد.

 

دانشگاه استانبول İstanbul Üniversitesi       

 

 

دانشگاه استانبول یک دانشگاه دولتی است و در ردیف ۱۰ دانشگاه برتر ترکیه قرار دارد. از نظر رتبه‌بندی جهانی، مانند دو دانشگاه قبلی، در ردیف ۱۰۰۰-۸۰۱ قرار دارد. این دانشگاه از ۱۷ دانشکده و پنج پردیس تشکیل شده است. دانشگاه استانبول که در فهرست ۱۰ دانشگاه برتر ترکیه قرار دارد، هر سال بیش از ۶۰ هزار دانشجوی کارشناسی و ۸۰ هزار دانشجوی کارشناسی ارشد پذیرش می‌کند.

 

دانشگاه آتیلیم | Atilim Universit :

 

 

این دانشگاه در سال ۱۹۹۷ در آنکارا تاسیس شد و زبان تدریس آن در بیشتر رشته ها انگلیسی است. دانشگاه در سال ۲۰۱۸ به رتبه ۶۰۱ جهانی رسید و یکی از بهترین دانشگاه های ترکیه به حساب می آید. محوطه این دانشگاه از دانشکده ها، آزمایشگاه ها، سالن های کنفرانس، زمین های بستکبال و والیبال، زمین تنیس، استخر، کافه، رستوران و … تشکیل شده است.

 

 برای تهیه کتابهای کنکور ترکیه اینجا را کلیک کنید 

 

 

دانشگاه هاي پزشكي تركيه:

 

 

 

هر دو دانشگاه دولتی و خصوصی در ترکیه مطابق با توافقنامه بولونیا است که استاندارد برنامه های تحصیلی را در سراسر اروپا دارد و همچنین بسیاری از دانشگاه های ترکیه در برنامه Erasmus شرکت می کنند که از تبادل دانشجویان بین المللی حمایت می کند. در سیستم QS آموزش عالی قدرت رتبه بندی، که برای اولین بار در سال 2016 منتشر شد، نظام آموزش عالی ترکیه را در جهان در رتبه 39 قرار دارد. 11 دانشگاه ترکیه در رتبه بندی QS دانشگاه های جهان 2017 برجسته هستند. اکثر این دانشگاه های برتر در آنکارا یا استانبول، دو شهر بزرگ ترکیه واقع شده اند. در آنکارا، دانشگاه بلکینت، دانشگاه فنی خاورمیانه و دانشگاه Hacettepe، قرار دارند در حالی که در استانبول دانشگاه Sabanci دانشگاه استانبول و دانشگاه فنی استانبول قرار دارند

مدت زمان دوره های آموزش پزشکی طبق شرایط تحصیل در ترکیه در دانشگاه آنکارا شش سال می باشد، علاوه بر آن دوره ی یک ساله کلاس های مقدماتی آموزش زبان انگلیسی نیز برگزار می شود. هر سال تحصیلی، که با بازگشایی دانشکده ی پزشکی شروع می شود و تا برگزاری امتحانات نهایی طول می کشد، به عنوان یک ترم در نظر گرفته می شود.دانشجویان می بایست در امتحان تعیین سطح زبان انگلیسی به منظور تایید مهارت آنها شرکت کنند.

کسانی که در این امتحان مردود می شوند به مدت یک سال در دوره ی مقدماتی کلاس زبان انگلیسی شرکت می کنند، دانشجویانی که نمره ی قیولی کسب می کنند، ترم جدید را شروع می کنند. نمره ی قبولی در دانشکده ی پزشکی دانشگاه آنکارا، کسب نمره ی حداقل 70 از 100 می باشد.

11 دانشگاه ترکیه در رتبه بندی دانشگاه جهانی QS در 2018-2017 رتبه بندی شده اند. اکثر این دانشگاه های برتر در ترکیه در آنکارا یا استانبول، دو شهر بزرگ ترکیه واقع شده اند. در آنکارا، دانشگاه فنی بولکین، دانشگاه فنی و مهندسی میانه و دانشگاه حاجت تپه را پیدا خواهید کرد، در حالی که در استانبول دانشگاه سابانچی استانبول، دانشگاه استانبول، دانشگاه کوچ، دانشگاه بوگاتیوی یونیوریتسی و دانشگاه فنی استانبول است.

Bogaziçi Üniversitesi یک جهش قابل توجه از مشترک 17 تا 9 در رتبه بندی EECA 2018 ایجاد کرد و همه دانشگاه های ترکیه را در رتبه 10 قرار داد. این دانشگاه در سال 1863 به عنوان رابرت کالج تاسیس شد و اولین دانشگاه آمریکایی بود که در خارج از ایالات متحده تاسیس شد. Bogaziçi Üniversitesi در استانبول واقع شده است، نزدیک به تنگه بسفر و قلعه تاریخی Rumelihisar که مرز شرقی مركز جنوبی دانشگاه است. زبان آموزش انگلیسی است و دانشگاه دارای پیوند قوی با نظام آموزش عالی آمریکا است.

دانشگاه های معتبر و مورد تایید وزارت علوم ترکیه:

 

 

 

·         دانشگاه حاجت تپه

·         دانشگاه آنکارا

·         دانشگاه چوکوروا

·         دانشگاه آتاتورک

·         دانشگاه دوکوزایلول

·         دانشگاه بیلکنت

·         دانشگاه خاورمیانه

·         دانشگاه فنی استامبول

·         دانشگاه بوغازیچی

·         دانشگاه آناتولی

·         دانشگاه اژه

·         دانشگاه کارادنیز

·         دانشگاه مرمره

·         دانشگاه فنی ییلدیز

·         دانشگاه معمار سینان

·         دانشگاه استانبول

·         دانشگاه غازی

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
برچسب‌ها: کنکور ترکیه , کتابهای کنکور ترکیه ,

آخرین مطالب

/
به وبلاگ آموزش حسابداری هلو خوش آمدید